Publik: 46
Domare Elsa Wisting, Sundsvall

Kort matchreferat:
Första halvleken:
Matchen startade ganska trevande, när Timrås Alva Grahn drar iväg ett långskott långt utifrån dalar bollen precis över Matilda Bylund som tvingades släppa in 1-0 målet till IFK Timrå. Restrerande del av halvleken var en riktigt jämn historia där båda lagen skapade ungefär lika mycket. Farligaste målchans skapades av Ella Högberg när matchklockan tickat upp på 42. Ella driver mot mål, drar iväg ett skott -ett skott som Timrås målvakt Rebecka Pettersson inte lyckades hålla bollen utan tappade ut bollen. Returen fick Ella i ganska dåliga läge, skottet går precis utanför mål. IFK Timrå tog med sig 1-0 ledningen till halvtidsvilan.
Andra halvleken: fortsatte lite som den andra halvleken slutade. Ruif tog tag i spelet mer och mer och man hade lika gärna kunnat slutat med helt annat resultat. I den 59e minuten driver Camilla Edlund ensam mot målvakten, hon fick bollen för långt ifrån sig därför blev det inte 1-1 i den situationen. Matchen slutar med 1-0 seger till IFK Timrå. Rättvist? Njae sett till spelet och skapade målchanser så hade ett oavgjort resultat varit det mest rättvisa. Förhoppningsvis sätter vi bollen i mål under kommande match mot Härnösands SK istället.